Urgent: Carta del candidat Francisco Gimeno

Publicado: febrero 27, 2012 en A. Francisco Gimeno Blay, Z. Bandes sonores de la Candidatura

Primer. València, 27 de febrer de 2012

Il.lma Sra. Degana:

Em dirigesc a vosté per tal de mostrar-li la meua preocupació al voltant de la situació extraordinària que es generarà el proper 29 de febrer, en el qual els diferents sindicats i representants dels estudiants han convocat una vaga contra les retallades dels governs central i autonòmic en matèria d’educació. El mateix dia ha estat convocada la Junta Extraordinària en la qual es decidirà qui serà el pròxim Degà o Degana de la Facultat de Geografia i Història, càrrec al qual em presente. Tot atenent que es tracta d’una ocasió molt trascendent per a la Facultat, volent així mateix respectar el dret constitucional de vaga, consagrat a l’article 28.2 de la Constitució Espanyola, i tot tenint present que molts membres dels diferents estaments de la Junta i de la Facultat tenen la intenció de participar-hi, entenc que seria adient que s’ajornés l’elecció. Consequentment, li sol.licite, com ja li ho vaig suggerir en una conversa informal, modifique la convocatòria per tal que tots els membres de la Junta i de la Facultat que tinguen intenció de participar, tant a la vaga com a l’elecció, puguen anar-hi a totes dues.

Tot aprofitant l’avinentesa, us salude ben cordialment,

Francisco M. Gimeno Blay, Catedràtic de Ciències i Tècniques Historiogràfiques i Candidat

_______________________

Segon. L’escrit que vostès han pogut llegir al llarg d’aquest matí del 27 de febrer ha passat pel registre de la Facultat de Geografia i Historia. Eren concretament  les 8:45-8:50 hores del 27 de febrer. Era una petició que ja habia estat manifestada verbalment a la senyora degana per part del candidat dies abans.

Al despatx de la degana, Elena Grau, era també Marc Baldó, president de la Junta Electoral de la nostra Facultat. Ha estat presentada, doncs, abans de la Junta de centre d’aquest matí. Pel seu costat, la degana ha posat en coneixement de la Junta la seua decisió d’ajornar la Junta extraordinària per l’eccció deganal.

La nova data serà el proper divendres 2 de març, decisió presa després de consultar el parer del president de la Junta Electoral de la Universitat, Carlos Alfonso, i del president de la Junta Electoral de Centre, Marc Baldó.

Ho hem aconseguit.

Així el proper divendres 2 de març podrán participar-hi tots el membres dela Comunitat Universitària.

Bob Dylan, Knockin’ On Heaven’s Door

Deja un comentario